Despre Noi - DiAmanti.ro

 

De peste 10 ani DiAmanti aduce în România spiritul proaspăt al modei italienești. Produse în Italia, din piele naturală de cea mai bună calitate, gențile DiAmanti sunt mereu în pas cu moda. 

Colecțiile sunt caracterizate de o mare varietate și aduc împreună poșete de umăr, genți de mână, genți office, plicuri, serviete, rucsacuri, portofele, genți de voiaj pentru femei, iar pentru bărbați cele mai elegante serviete, genți de umăr, borsete și genți de voiaj, toate realizate exclusiv din piele naturală.

Suntem mereu la curent cu ultimele tendințe și te ajutăm să găsești geanta perfectă pentru nevoile tale, care să-ți pună în valoare stilul propriu.  

DiAmanti este marcă înregistrată la Oficiul Uniunii Europene ca proprietate intelectuală, aparținând UNITED GOLD AND ART DISTRIBUTION S.R.L. 

 

 

CLIENȚII NOȘTRI

De la sutele de modele de genți alese cu drag de noi, până la grija pe care o acordăm livrării, asigurăm clienților noștri o experiență de cumpărare perfectă, pentru a se bucura de produsele noastre încă din prima zi.

Fiecare feedback ne ajută să creștem și să devenim mai buni, iar mesajele de mulțumire de la clienți nu pot decât să ne bucure și să confirme calitatea produselor noastre.

Am achiziționat mai multe produse de la această firmă. Calitatea lor este de lăudat. Descrierile și pozele produselor corespund realității. Cât de curând, voi comanda iar. Mulțumiri, DiAmanti :) – Elisabeta – București 

 

 

Vezi și opiniile celorlalți clienți despre noi 

 

SOCIAL MEDIA

Peste 60.000 de persoane ne urmăresc pe canalele de social media.

Alătură-te și tu comunității DiAmanti!

Ne găsești pe: 

                              

 

INFORMAȚII DE CONTACT 

DiAmanti.ro

Telefon: 0377.101.504

Email: office@diamanti.ro

Program de lucru Relații Clienți: Luni – Vineri 10.00 – 17.00